MENU
Horrentotaal

Dakraamhor

Op zoek naar een hor voor het dakraam? De voordeligste dakraamhorren vind je bij Horrentotaal! We zijn de goedkoopste van de Benelux, maar je levert niet in op kwaliteit. Onze dakraamhorren worden op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Je bestelt ze eenvoudig online, comfortabel vanuit huis. Wij zorgen dat je zolderraam-hor binnen 3 tot 5 werkdagen gratis naar je verstuurd wordt. Bekijk snel onze verschillende soorten dakraamhorren!

Horren voor tuimelramen

Slaapt er iemand op zolder, of staat het dakraam vaak open om te luchten? Dan wil je niet dat er ongenodigde gasten het huis via de bovenverdieping binnenvliegen. Een hor voor het dakraam is dan de ideale oplossing om insecten buiten de deur te houden.

Horren voor zolderramen werken net anders dan standaard horren. Op zolder heb je vaak te maken met een schuin dak en bijbehorend tuimelraam. Een aantal van onze raamhorren zijn prima geschikt als hor voor schuin dakraam en hor voor tuimelraam. Deze zolderraam-horren kunnen gebruikt worden voor zowel naar binnen als naar buiten draaiende ramen én tuimelramen.

Welke soort hor voor dakraam kiezen?

Twee van onze raamhorren zijn ideaal voor dakramen. Je kunt kiezen uit een voorzethor voor je dakraam of een rolhor voor je dakraam. Beide dakraamhorren hebben een weerbestendig aluminium frame en hoogwaardig fijn gaas, maar ze worden op verschillende manieren bevestigd en bediend. De verschillen:

  • Voorzethor dakraam: dit type hor wordt voor het raam op het kozijn gemonteerd, en opent en sluit als een deurtje. De bevestiging werkt met draaiknokken of scharnieren en een schroevendraaier. Voor het horrengaas van deze dakraam-hor zijn er extra opties beschikbaar, namelijk extra fijn pollengaas of extra sterk huisdierengaas.
  • Rolhor dakraam: een dakraam-rolhor kan zowel in de dag als op de dag worden bevestigd. Deze soort is bij uitstek geschikt als hor voor een schuin dakraam dankzij het rolmechanisme voor openen en sluiten. De dakraam-rolhor wordt bevestigd met schroeven of tape.

Welke hor je voor je zolderraam kiest, is uiteindelijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Kun je advies gebruiken? Neem gerust even contact met ons op, dan helpen we je graag op weg!

Dakraamhorren met perfecte fit

Voor een goed functionerende hor is het belangrijk dat deze naadloos aansluit op je ramen of deuren. Om die reden wordt de voorzethor of rolhor voor je dakraam op maat gemaakt. Dit doen we tot op de millimeter nauwkeurig, zodat je dakraamhor ook écht alle insecten buitenhoudt.

Dakraamhorren eenvoudig online bestellen

De perfecte hor voor je dakraam bestel je goedkoop en eenvoudig bij Horrentotaal. Kies je voor onze zolderraam-horren, dan kies je voor topkwaliteit inclusief omruilgarantie, 3 jaar productgarantie en scherpe prijzen. We zijn de voordeligste van de Benelux! Vele tevreden klanten gingen je al voor. Reken snel af met insecten op zolder en bestel je dakraamhor direct online!