Inzethor

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


Artikelnummer: 1001

Hulp nodig?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe plaats ik een inzethor?
  - Welke profieldiepte moet ik bestellen?
  - Gaas optie
  - Kleurkeuze inzet hor
  - Type kozijn
  - Foto toevoegen
  - Kozijndikte

Hulp nodig?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe plaats ik een inzethor?
  - Welke profieldiepte moet ik bestellen?
  - Gaas optie
  - Kleurkeuze inzet hor
  - Type kozijn
  - Foto toevoegen
  - Kozijndikte

*** DE GOEDKOOPSTE  INZETHOR VAN DE BENELUX ***

Een inzethor is de ideale toepassing voor draaikiepramen. Onze inzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest voorkomende RAL-kleuren. De inzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de inzethor gebeurt van binnenuit en zonder gereedschap (een kind kan de was doen). Wanneer de hor geplaatst is kan het raam nog gewoon geopend en gesloten worden zoals voorheen. 

Onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de Benelux! Wij leveren binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen.

De avond voordat onze transporteur Brienne transport jouw zending bezorgd kan je een mail, SMS en whatsapp bericht verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen hebt kan je mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬.

Geschikt voor: Naar binnen draaiende ramen

Materiaal: Weersbestendig aluminium en gaas

Flensdikte: 0,7-0,9mm

Maximale maten:

 • Hoogte 3000mm
 • Breedte 1350mm

Montage: Geheel op maat en kant-en-klaar

Montagetijd: < 1 minuut

Bevestiging: Je klikt de hor in de sponning van het kozijn zonder te boren of schroeven

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier

Omruilservice: Ondanks het herroepingsrecht mag je dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie: 3 jaar volledige garantie

Merk: Horrentotaal

Inzethor op maat maken

Wil je graag een inzethor op maat laten maken? Dan zit je bij Horrentotaal.nl goed! Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van inzethorren. Wanneer je een naar binnendraaiend raam heeft, is een inzethor kopen de meest ideale optie. Met onze inzethor op maat kan je namelijk nog steeds gemakkelijk jouw ramen openen en sluiten. Inzethorren zijn dan ook perfect voor draaikiepramen. De meeste mensen hebben hun ramen vrijwel de hele dag door op de kiepstand staan, zodat het huis lekker door kan luchten. Het is dan natuurlijk wel heel vervelend als er daardoor muggen en vliegen naar binnen komen. Daar is gelukkig wat tegen te doen; bestel inzethorren voor draaikiepramen bij Horrentotaal.nl!

 

Inzethor draaikiepraam en kantelraam

De beste inzethorren voor draaikiepramen vindt je dus bij Horrentotaal.nl. Je kunt natuurlijk ook naar de eerste de beste bouwmarkt gaan om een inzethor te kopen, maar je hebt natuurlijk liever dat ze van een echte specialist afkomen. Uitstekende kwaliteit inzethorren voor een scherpe prijs, dat vindt je alleen bij Horrentotaal.nl! Heb je dus nog een inzethor op maat voor jouw draaikiepramen en kantelramen nodig, bekijk dan eens onze mogelijkheden. Allereerst meet je de exacte hoogte en breedte van de dagmaat op en vult je deze in millimeters in. Hoe het opmeten van de dagmaat van jouw kozijnen precies in zijn werk gaat, lees je in onze meetinstructies. Zo wordt het opmeten van de breedte en hoogte heel makkelijk.

 

Bestel jouw inzethor direct online!

Nadat je de maten opgenomen hebt, kun je gemakkelijk online jouw inzethor bestellen! Allereerst kun je kiezen voor het soort gaas. Wil je gewoon gaas of gaat u voor pollenwerend gaas? Als je of leden van jouw gezin veel last hebben van hooikoorts is pollenwerend gaas een goed idee! Daarna vul je de maten en de profieldiepte in. Vervolgens hebt je keuze uit de 11 meest voorkomende RAL-kleuren, zodat je ervoor kunt zorgen dat de inzethor goed bij jouw kozijn past. Vervolgens vul je nog in wat voor kozijnen je hebt en of er nog bijzonderheden zijn. Daarna beginnen wij met het op maat maken van jouw inzethor! Het duurt ongeveer 3-6 werkdagen totdat wij de inzethor bij je thuis afleveren. Het leveren van jouw inzethor doen we overigens geheel gratis! Dat is de uitstekende service van Horrentotaal.nl. Laat dus direct jouw inzethor op maat maken!

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Je kunt je deuren en ramen open laten en frisse lucht binnenlaten zonder je zorgen te hoeven maken over vliegende insecten. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze voorzethorren of raamrolhorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze plissé hordeuren, dubbele plissé hordeuren en plissé hordeuren voor schuifpuien. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je hebt, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.