Hor voor schuifpui

Vanaf:

226,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 186,78 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

226,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 186,78 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


Artikelnummer: 1006-1

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in milimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze hordeur voor schuifpui
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!!!
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in milimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze hordeur voor schuifpui
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!!!
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE HORDEUR VOOR SCHUIFPUI VAN DE BENELUX ***  

Deze hordeur is uitermate geschikt voor een schuifpui. Wij leveren plissé hordeuren voor schuifpuien in verschillende RAL-kleuren waaronder 9010 en 9001. De hordeuren voor schuifpui zijn eenvoudig te plaatsen door middel van de bijgeleverde schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape dat wij meesturen. Bij plaatsing op de dag wordt er alleen dubbelzijdige tape meegestuurd. 

Wij verzenden binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

meet-Hamstra-horren

 

Breedte

Cassette

< 900 mm

80 mm

< 1600 mm

100 mm

> 1600 mm

140 mm

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen .

De avond voordat onze transporteur WE Service jouw zending bezorgd kan je een mail verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Je begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden word je via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen heeft kan je mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬.

Geschikt voor: Deuren en schuifpuien

Materiaal: Weersbestendig aluminium en gaas

Afmetingen

 • Diepte die je nodig heeft is 40mm
 • Bovengeleider is 60mm hoog en 40mm diep
 • Ondergeleider is slechts 3 mm hoog en 35mm diep
 • Breedte van de cassette is 80mm cm bij een totale breedte van 960mm en deze is ook 35mm diep

Maximale maten

 • 2540mm hoog
 • 1900mm breed

Kleur van het gaas: Zwart

Montage: De hor voor schuifpui hordeur wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd. Je hoeft deze alleen nog maar te bevestigen.

Montagetijd: 10 minuten

Bevestiging: Met schroeven of montagetape

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier. Wanneer er voor bevestiging met montagetape gekozen wordt kunt u de hordeur monteren zonder het gebruik van gereedschap

Omruilservice: Ondanks het herroepingsrecht mag u dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie: 3 jaar volledige garantie

Hordeur voor schuifpui

Heb je een mooie schuifpui, maar heb je de juiste hor daarvoor nog niet gevonden? Dan kan je nu stoppen met zoeken, want Horrentotaal heeft de juiste hordeur voor jouw schuifpui. Wij maken onze hordeuren namelijk geheel op maat, zodat deze ook in jouw schuifpui past. De sluiting van de hor zit in het midden, waardoor je de hor makkelijk open en dicht kunt schuiven, net als jouw schuifpui! Ideaal dus.

 

De juiste hor voor jouw schuifpui

Een schuifpui heeft natuurlijk een schuifdeur, dus dan is het onhandig wanneer je een hor heeft die als deur open en dicht gaat. Het is net zo makkelijk als je de hordeur ook open en dicht kunt schuiven, net als de schuifdeur. Normale hordeuren zijn vaak veel te klein om een groot oppervlak van een schuifpui te bedekken, waardoor het moeilijk is om een goede hor te vinden voor jouw schuifpui. Bij Horrentotaal is het echter zo geregeld.

 

Gemakkelijk een op maat gemaakte hordeur voor jouw schuifpui bestellen

Je hoeft de deur niet uit te gaan om een hor voor jouw schuifpui te vinden. Bij Horrentotaal kan je er gemakkelijk een online bestellen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is de deuren van jouw schuifpui opmeten, zodat wij de hor geheel voor je op maat kunnen maken. Daarnaast kan je ook kiezen tussen diverse kleuren zoals zuiverwit (RAL 9010) of crème-wit (RAL 9001). We gebruiken materialen van uitstekende kwaliteit en bieden zeer scherpe prijzen, zodat je altijd een goede hor voor jouw schuifpui heeft die lang meegaat! Is het voor jou lastig om de hor zelf te monteren? Dan kunt je ook gebruikmaken van onze montage-instructies. Bestel de hordeur voor jouw schuifpui direct online!

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Wil je voorkomen dat insecten je huis via ramen of deuren binnenkomen? Kies dan voor een hor van Horrentotaal. Je kunt jouw deuren en ramen open laten staan en frisse lucht binnenlaten zonder dat je zorgen hoeft te maken over insecten die naar binnen vliegen. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze voorzethorren, inzethorren of raamrolhorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze plissé hordeuren en dubbele plissé hordeuren. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je hebt, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.