Raamrolhor

5.00 uit 5 gebaseerd op 2 waarderingen
2 reviews | Lees reviews
Raamrolhor omhoog rollen
onderkant raamrolhorRolhor dakraam
Hulp nodig?
  - Plaatsing
  - Maat rondom
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze
Uw prijs:

74,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Levering: 5 werkdagen
 • Inclusief gratis verzending!

 • Hoge kwaliteit producten
 • Goedkoopste van de Benelux!

Uw prijs:

74,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Levering: 5 werkdagen
 • Inclusief gratis verzending!

 • Hoge kwaliteit producten
 • Goedkoopste van de Benelux!


SKU: 1003
Hulp nodig?
  - Plaatsing
  - Maat rondom
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze

*** DE GOEDKOOPSTE  RAAMROLHOR VAN DE BENELUX ***

Een raamrolhor is de ideale oplossing voor naar buiten draaiende ramen en dakramen. Wij leveren de raamrohor in de RAL kleur 9010. 

Al onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de  Benelux! Wij leveren binnen 5 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

2 beoordelingen voor Raamrolhor

 1. Waardering 5 uit 5

  Bas

  Perfect systeem

 2. Waardering 5 uit 5

  Bart

  Goed systeem en snelle service.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Horrentotaal levert al haar producten binnen 5 werkdagen.

Horrentotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@horrentotaal.nl of bellen naar 0412 72 58 48.

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

 

Wat is de garantietermijn?

 • Horrentotaal geeft 1 jaar garantie op raamrolhorren.

 

Mag ik dit product omruilen?

 • Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om maatwerk producten die via internet gekocht om te ruilen. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen, neem hiervoor contact op via email. Zet duidelijk in de mail wat de reden van omruilen is.

 

Heb ik gereedschap nodig om de raamrolhor te plaatsen?

 • U heeft een schroevendraaier nodig om de wartels vast te schroeven.

 

Wordt de raamrolhor kant en klaar geleverd?

 • De raamrolhor wordt kant en klaar en op maat geleverd U hoeft de hor alleen maar uit te pakken en vast te schroeven, u kunt binnen 5 minuten genieten van uw aankoop.

Wat is de levertijd van de raamrolhor?

 • Horrentotaal levert al haar producten binnen 5 werkdagen.

Van welk materiaal zijn de raamrolhorren gemaakt?

 • De cassette en de geleiders van de raamrolhor zijn gemaakt van aluminium en hebben een zeer luxe uitstraling.

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het gaas is grijs van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een raamrolhor bestellen?

 • De maximale afmeting die u bij ons kunt bestellen is 1530mm hoog en 1550mm breed bij montage in de dag en bij montage op de dag 1475 hoog x 1480cm breed. Helaas leveren wij geen grotere raamrolhorren.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

 

Kan ik de hor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleur die vermeld staat op de website.

Raamrolhorren op maat

Wanneer u een naar buitendraaiend raam hebt, is een raamrolhor een uitstekende keuze. Want ook wanneer u naar buitendraaiende ramen heeft, is het zeker mogelijk om die vervelende vliegen en muggen buiten te houden! Daar zijn verschillende mogelijkheden voor, maar een rolhor voor uw raam is een hele slimme oplossing. De rolhor kan blijven zitten en wanneer u het raam open wil zetten, rolt u de hor omhoog om bij de hendel te kunnen en het raam open te zetten. Daarna doet u de rolhor weer naar beneden en bent u beschermd tegen allerlei vliegende insecten. Zo kunt u genieten van frisse lucht in huis, zonder geprikt te worden door muggen of geïrriteerd te worden door vliegen.

Rolhorren voor ramen zoals een dakraam

Heeft u een dakraam, bijvoorbeeld op zolder of op een slaapkamer boven? Dan zijn raamrolhorren de perfecte keuze! Een dakraam is natuurlijk in de meeste gevallen schuin, waardoor het lastig is om er een hor in of voor te zetten. Vaak gaan dakramen ook aan de onderkant naar buiten open, waardoor dit nog lastiger wordt. Maar met een raamrolhor voor uw dakraam is dat opgelost! U plaatst de hor voor uw dakraam en door deze wat omhoog te rollen, kunt u het dakraam open zetten. Daarna rolt u de hor weer naar beneden en zo komen er geen ongenode insecten meer binnen. Ideaal dus!

Rolhor voor uw draaikiepraam online bestellen

Heeft u een naar buitendraaiend raam of een dakraam waar u graag een hor voor wil zetten, zodat u geen last meer heeft van muggen en andere vliegende insecten? Dan gaat u dus voor een raamrolhor! U kunt uw rolhor gemakkelijk online bestellen bij Horrentotaal.nl, dé specialist op het gebied van horren. Onze rolhorren zijn gemaakt van de beste materialen. Daarnaast maken wij uw raamrolhor altijd op maat, want ieder raam is natuurlijk weer anders. Hierbij is het belangrijk dat u uw raam op de juiste manier opmeet. Hoe u dat doet, leest u in onze meetinstructies. Vervolgens vult u de maten (in millimeters) in, kiest u bevestigingsmanier en de gewenste kleur en is er nog de mogelijkheid om eventuele wensen of opmerkingen door te geven. Nadat u de bestelling voor uw raamrolhor op maat doorgegeven hebt, gaan wij voor u aan de slag! Binnen 5 werkdagen heeft u uw rolhor in huis, gratis geleverd. Bestel dus direct online uw raamrolhor!