Raamrolhor

Vanaf:

99,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 81,82 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

99,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 81,82 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


Artikelnummer: 1003

Hulp nodig?
  - Plaatsing
  - Maat rondom
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze
  - Foto toevoegen
  - Laksoort

Hulp nodig?
  - Plaatsing
  - Maat rondom
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze
  - Foto toevoegen
  - Laksoort

*** DE GOEDKOOPSTE DAKRAAM RAAMROLHOR VAN DE BENELUX *** 

Een raamrolhor is de ideale oplossing voor dakramen. Wij leveren de raamrolhor in de RAL-kleur 9010 (zuiverwit). 

Al onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en gaan jarenlang mee. Wij zijn daarnaast ook nog eens de goedkoopste van de Benelux! Wij verzenden binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen.

De avond voordat onze transporteur WE Service jouw zending bezorgd kan je een mail verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Je begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden word je via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen heeft kan je mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬.

Geschikt voor

Naar buiten draaiende ramen en bij montage aan de buitenzijde ook geschikt voor naar binnen draaiende ramen

Materiaal

Weersbestendig aluminium en gaas

Afmetingen

 • Cassette 50mm hoog en 50mm diep
 • Geleiders 25mm breed en 15mm diep

Maximale maten

 • Hoogte 100-1700mm
 • Breedte 530-1550mm

Montage

Geheel op maat en kant-en-klaar

Montagetijd

10 minuten

Bevestiging

Met schroeven of tape

Benodigd gereedschap

Schroevendraaier

Omruilservice:

Ondanks het herroepingsrecht mag je dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie

3 jaar volledige garantie

Merk:

Horrentotaal

Dakraam raamrolhorren op maat

Met oplopende temperaturen kan je erop rekenen dat muggen en insecten jouw woning binnenkomen. Helemaal op zolder, waar het vaak erg warm wordt in de zomer, vinden muggen het fijn om hun intrede te doen. Met een raamrolhor op maat van Horrentotaal.nl hoef je ’s nachts niet langer op muggenjacht.

 

Raamrolhor voor jouw dakraam

Als je een dakraam heeft, kan het ook prettig zijn om daar een hor voor te hebben. Een raamrolhor is de ideale hor voor jouw dakraam! In de meeste gevallen is een dakraam namelijk schuin, waardoor het lastig is om er een hor in of voor te zetten. Een dakraam gaat daarnaast ook vaak aan de onderkant naar buiten open, waardoor het kiezen van een goede hor nog moeilijker is. Met een raamrolhor heb je echter de perfecte hor voor jouw dakraam! Je plaatst de hor gemakkelijk voor het dakraam en door deze wat omhoog te rollen, kun je het dakraam openzetten. Daarna rol je de hor weer naar beneden en komen er geen insecten meer binnen.

 

Bestel direct een dakraam raamrolhor online!

Bij Horrentotaal ben je aan het juiste adres voor horren voor jouw tuimel-of wentelraam. Onze rolhorren zijn gemaakt van de beste materialen. Ook maken wij onze horren altijd op maat omdat ieder raam natuurlijk anders is. Het is wel belangrijk om jouw raam op de juiste manier op te meten. Hoe je dat doet, lees je in onze meetinstructies. Je vult de maten (in millimeters) in, kiest de bevestigingsmanier en geeft eventuele opmerkingen of wensen door. Nadat je de bestelling voor jouw raamrolhor op maat doorgegeven hebt, gaan wij voor je aan de slag! Binnen 3 tot 6 werkdagen heb je de rolhor in huis, gratis geleverd, Bestel dus direct jouw raamrolhor online!

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Wil je voorkomen dat insecten je huis via ramen of deuren binnenkomen? Kies dan voor een hor van Horrentotaal. Je kunt jouw deuren en ramen open laten staan en frisse lucht binnenlaten zonder dat je zorgen hoeft te maken over insecten die naar binnen vliegen. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze inzethorren of voorzethorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze plissé hordeuren, dubbele plissé hordeuren en plissé hordeuren voor schuifpuien. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je hebt, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.