Voorzethor

5.00 uit 5 gebaseerd op 1 waardering
1 review | Lees reviews
voorzethor
voorzethor close up
Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Bevestiging
Uw prijs:

49,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Levering: 3 werkdagen
 • Inclusief gratis verzending!

 • Hoge kwaliteit producten
 • Goedkoopste van de Benelux!

Uw prijs:

49,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk
 • Levering: 3 werkdagen
 • Inclusief gratis verzending!

 • Hoge kwaliteit producten
 • Goedkoopste van de Benelux!


SKU: 1005
Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in millimeters
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Bevestiging

*** DE GOEDKOOPSTE  VOORZETHOR VAN DE BENELUX ***

LET OP: Voorzethorren worden gezaagd in de maat van de opgegeven dagmaat. De flensrand van het profiel zorgt ervoor dat er voldoende overlap is met het kozijn zodat alles netjes afsluit. De horren worden gemonteerd met bijgeleverde draainokken.

Een voorzethor is speciaal bedoeld voor naar buiten draaiende ramen, een andere optie is een raamrolhor. Onze voorzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest voorkomende RAL-kleuren. De voorzethor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de voorzethor gebeurt van binnenuit en hierbij hoeven er slechts vier (bijgeleverde) schroefjes vastgedraaid te worden.

Om het raam te openen of te sluiten zal de Voorzethor van zijn plek moeten worden gehaald en na het openen of sluiten van het raam kan de hor weer terug worden gezet.

Al onze horren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de  Benelux! Wij leveren binnen 3 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

1 beoordeling voor Voorzethor

 1. Waardering 5 uit 5

  margot

  Nette, degelijke hor voor een goede prijs

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Horrentotaal levert al haar producten binnen 3 werkdagen.

Horrentotaal werkt samen met Dynalogic. U ontvangt Dynalogic een track and trace code en indien u niet thuis bent wordt er geprobeerd het pakket bij de buren af te leveren. Lukt dit niet dan vindt u een briefkaart in uw brievenbus waarmee u een bezorgafspraak kunt maken.

Indien u nog vragen heeft kunt u mailen naar info@horrentotaal.nl of bellen naar 0412 72 58 48.

 

Hoe meet ik de juiste maten?

 • Kijk hiervoor naar onze instructie video of lees de meetinstructies op de productpagina.

 

Wat is de garantietermijn?

 • Horrentotaal geeft 3 jaar garantie op het frame en 1 jaar op het gaas

 

Mag ik dit product omruilen?

 • Volgens het herroepingsrecht zijn wij niet verplicht om maatwerk producten die via internet gekocht om te ruilen. Uiteraard zijn wij bereid om gezamenlijk tot een goede oplossing te komen, neem hiervoor contact op via email. Zet duidelijk in de mail wat de reden van omruilen is.

 

Heb ik gereedschap nodig om de voorzethor te plaatsen?

 • U heeft een schroevendraaier nodig om de wartels vast te schroeven.

 

Wordt de voorzethor kant en klaar geleverd?

 • U hoeft de hor alleen uit te pakken en in uw raam te plaatsen, u kunt dus direct genieten van uw aankoop.

 

Wat is de levertijd van de voorzethor?

 • Horrentotaal levert al haar producten binnen 3 werkdagen.

 

Van welk materiaal zijn de inzethorren gemaakt?

 • De inzethorren worden gemaakt van aluminiumprofielen die in verstek worden gezaagd. Aluminium profielen roesten niet en het gaas is van zeer hoge kwaliteit.

 

Welke kleur heeft het gaas?

 • Het standaard gaas is zwart van kleur.
 • Het pollengaas is zwart van kleur.

Tot welke afmetingen kan ik een voorzethor bestellen?

 • De maximaal hoogte is 1800mm en de maximale breedte 1300mm. Heeft u een voorzethor nodig die hoger of breder is neem dan contact met ons op.

Kan ik de bestelling ook afhalen?

 • U kunt uw bestelling ook afhalen. Dit kunt u kiezen als optie bij uw bestelling. Wij zijn iedere werkdag geopend van 8:00 tot 17:00.

Kan ik de voorzethor ook bestellen in een afwijkende ral kleur? 

 • Dit is helaas niet mogelijk u kunt alleen kiezen uit de ral kleuren die vermeld staan op de website.

Voorzethor op maat

Wanneer u een naar buitendraaiend raam hebt, is één van de manieren om insecten buiten te houden middels een voorzethor. De meeste mensen die ramen hebben die naar buiten open gaan, zijn in de veronderstelling dat het niet mogelijk is om een hor te plaatsen. Ze kiezen dan vaak voor een klamboe boven het bed en hebben altijd een vliegenmepper op tafel liggen. Dit is echter helemaal niet nodig, want ook met een naar buitendraaiend raam kunt u een hor plaatsen! U kunt kiezen voor een raamrolhor, maar u kunt ook kiezen voor een voorzethor. Hiermee bent u binnen altijd beschermd tegen rondvliegende beestjes!

De voordelen van een voorzethor voor uw raam

Een voorzethor voor uw raam brengt veel voordelen met zich mee. Er gaat een wereld voor u open wanneer u de ramen open kunt zetten, kunt genieten van frisse lucht in huis, zonder dat u daarbij lastiggevallen wordt door muggen, vliegen en andere insecten. Met een voorzethor voor uw raam heeft u daar helemaal geen last meer van! De voorzethor wordt van binnenuit in het kozijn gezet. We horen u al denken: “hoe krijg ik mijn raam dan nog open?” De voorzethor werkt als het ware als een deurtje. Deze kunt u open doen, waarna u uw ramen open kunt zetten. Daarna doet u de hor weer dicht en bent u volledig beschermd tegen vliegende insecten in huis! Bij Horrentotaal.nl kunt u uw voorzethor op maat laten maken. Zo weet u zeker dat uw hor ook echt in uw raam past en er geen insecten langs de zijkant naar binnen kunnen komen. Hiervoor moet u wel eerst de maten van uw ramen opnemen. Hoe u dit het best kunt doen wanneer u een voorzethor voor uw raam wilt, leest u in onze meetinstructies.

Bestel direct uw voorzethor online!

Wanneer u de maten van uw raam opgenomen hebt, kunt u deze invullen (in millimeters) op deze pagina. Ook kunt u hier uw gaas kiezen. U kunt natuurlijk kiezen voor normaal gaas, maar als u vaak last hebt van hooikoorts, kunt u ook kiezen voor pollenwerend gaas. Geef de gewenste kleur aan in plaats uw bestelling. Wij zorgen vervolgens voor de snelle en gratis levering van uw voorzethor. We maken uw voorzethor op maat en bezorgen deze binnen 3 werkdagen bij u thuis. Wacht dus niet te lang en bestel uw voorzethor direct online!