Voorzethor

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

59,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 48,76 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


Artikelnummer: 1005

Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Hoe plaats ik een voorzethor?
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaasoptie
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Hoe meet ik de dagmaat?
  - Kleurkeuze voorzethor
  - Hoe plaats ik een voorzethor?
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE DAKRAAM VOORZETHOR VAN DE BENELUX ***

LET OP: Voorzethorren worden gezaagd in de maat van de opgegeven dagmaat. De flensrand van het profiel zorgt ervoor dat er voldoende overlap is met het kozijn zodat alles netjes afsluit. De horren worden gemonteerd met bijgeleverde draainokken.

Een voorzethor is speciaal bedoeld voor dakramen. Onze voorzethorren worden gemaakt van aluminium en zijn verkrijgbaar in de 11 meest voorkomende RAL-kleuren. De voorzet raamhor is zeer eenvoudig te plaatsen. Het plaatsen van de voorzethor gebeurt van binnenuit en hierbij hoeven er slechts vier (bijgeleverde) schroefjes vastgedraaid te worden.

Om het raam te openen of te sluiten opent u de voorzethor net als een deurtje en doet u hem weer dicht als u het raam heeft geopend of gesloten.

Al onze voorzethorren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, gaan jarenlang mee en toch zijn wij de goedkoopste van de Benelux! Wij verzenden binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen .

De avond voordat onze transporteur WE Service jouw zending bezorgd kan je een mail verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Je begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden word je via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen hebt kan je deze mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬ of via de groene knop rechts onderin de pagina.

 

Geschikt voor: Naar buiten draaiende ramen en bij montage aan de buitenzijde ook geschikt voor naar binnen draaiende ramen

Materiaal: Weersbestendig aluminium en gaas

Dikte van het frame:

 • VZH met draainokken: 20mm
 • VZH met scharnieren: 13mm

Maximale maten:

 • Hoogte 3000mm
 • Breedte 1350mm

Montage: De hor wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd. Je hoeft deze alleen nog maar te bevestigen aan het kozijn

Montagetijd: <10 minuten

Bevestiging: Scharnieren of draainokken

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier

Omruilservice: Ondanks het herroepingsrecht mag je dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie: 3 jaar volledige garantie

Merk: Horrentotaal

Dakraam voorzethor op maat

Een voorzethor is een perfecte oplossing om voor een dakraam te plaatsen. Het is een super veelzijdige en functionele hor die weinig ruimte inneemt op het kozijn. Je zet de hor namelijk vóór het raam en deze wordt als een soort van deurtje op het kozijn gemonteerd. Om deze reden is de voorzethor op maat toepasbaar in veel situaties. Deze hor is gemaakt van het stevige materiaal aluminium en gaat erg lang mee. Je kunt ervoor kiezen om de hor met draainokken of met scharnieren te bevestigen. Daarnaast is dit type hor ook ideaal voor mensen met huisdieren of mensen die last hebben van hooikoorts. Je kunt dit type hor namelijk met speciaal huisdierengaas of antipollengaas bestellen.

 

Voorzethor voor jouw dakraam

Ramen en deuren kunnen openzetten, zonder daarbij lastig te worden gevallen door vliegen, muggen en andere insecten, is voor veel mensen, die ’s nachts vaak wakker worden van gezoem om hun hoofd en jeukende muggenbulten, een droom. Met een voorzethor voor jouw dakraam kan je van frisse lucht in huis genieten, zonder dat je ’s nachts op muggenjacht moet gaan. Onze voorzethorren worden van hoogwaardige kwaliteit gemaakt en ons stevige gaas zorgt ervoor dat viezigheid, beestjes en insecten buiten blijven en gezonde frisse lucht jouw huis binnenkomt. Omdat wij jouw voorzethor volledig op maat maken, weet je zeker dat deze perfect aansluit op jouw raamkozijn. Voordat wij jouw voorzethor op maat kunnen maken, hebben we jouw maten nodig. Met behulp van onze handige meetinstructies kunt je eenvoudig zelf de maten opmeten.

 

Bestel direct een dakraam voorzethor online!

Wil je een nieuwe voorzethor kopen? Bij Horrentotaal kan je heel gemakkelijk in een paar stappen jouw voorzethor op maat bestellen. Nadat je de maten van het raam opgemeten hebt, kunt je deze invullen (in millimeters) op deze pagina. Je kunt vervolgens kiezen uit de extra opties voor onze voorzethorren die wij aanbieden. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een normaal type gaas, maar als jij of gezinsleden vaak last hebben van hooikoorts, kan je ook kiezen voor speciaal pollenwerend gaas. Geef de gewenste kleur aan en plaats jouw bestelling. Wij zorgen vervolgens voor de snelle en gratis levering van jouw voorzethor. We maken jouw voorzethor op maat en bezorgen deze binnen 3-6 werkdagen bij je thuis. Een voorzethor kopen gaat bij Horrentotaal dus heel gemakkelijk. Wacht niet te lang en bestel jouw voorzethor direct online!

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Wil je voorkomen dat insecten je huis via ramen of deuren binnenkomen? Kies dan voor een hor van Horrentotaal. Je kunt jouw deuren en ramen open laten staan en frisse lucht binnenlaten zonder dat je zorgen hoeft te maken over insecten die naar binnen vliegen. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze inzethorren of raamrolhorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze plissé hordeuren, dubbele plissé hordeuren en plissé hordeuren voor schuifpuien. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je hebt, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.