Plissé Hordeur

Vanaf:

219,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 180,99 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Hoge kwaliteit producten

 • Voordeligste van de Benelux!
Vanaf:

219,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 180,99 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Hoge kwaliteit producten

 • Voordeligste van de Benelux!

Artikelnummer: 1006

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing op of in het kozijn?
  - Hoe meet ik de exacte hoogte van de dagmaat in millimeters?
  - Hoe meet ik de exacte breedte van de dagmaat in millimeters?
  - Welke bevestig kies ik voor een plissé hordeur?
  - Kleurkeuze plissé hordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing op of in het kozijn?
  - Hoe meet ik de exacte hoogte van de dagmaat in millimeters?
  - Hoe meet ik de exacte breedte van de dagmaat in millimeters?
  - Welke bevestig kies ik voor een plissé hordeur?
  - Kleurkeuze plissé hordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom LET OP: Alleen bij plaatsing op de dag!
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE PLISSE HORDEUR VAN DE BENELUX ***  

Deze plissé hordeur is uitermate geschikt voor verschillende typen achterdeuren en tuindeuren.

Een plissé hordeur is de ideale toepassing voor alle soorten deuren. Wij leveren plissé hordeuren en dubbele plissé hordeuren in 5 verschillende RAL-kleuren waaronder de meest gekozen RAL-kleuren 9010 en 9001. De plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van de bijgeleverde schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape dat wij meesturen. Bij plaatsing op de dag wordt er alleen dubbelzijdige tape meegestuurd. 

Wij verzenden binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

meet-Hamstra-horren

Breedte

Cassette

< 900 mm

80 mm

< 1600 mm

100 mm

> 1600 mm

140 mm

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen .

De avond voordat onze transporteur WE Service jouw zending bezorgd kan je een mail verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Je begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden word je via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen hebt kan je mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬.

Geschikt voor: Deuren en schuifpuien

Materiaal: Weersbestendig aluminium en gaas

Afmetingen

 • Diepte die je nodig heeft is 40mm
 • Bovengeleider is 60mm hoog en 40mm diep
 • Ondergeleider is slechts 3 mm hoog en 35mm diep
 • Breedte van de cassette is 80mm cm bij een totale breedte van 960mm en deze is ook 35mm diep

Maximale maten

 • 2900mm hoog
 • 2000mm breed

Kleur van het gaas: Zwart

Montage: De plissé hordeur wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd. Je hoeft deze alleen nog maar te bevestigen.

Montagetijd: 10 minuten

Bevestiging: Met schroeven of montagetape

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier. Wanneer er voor bevestiging met montagetape gekozen wordt kan je de hordeur monteren zonder het gebruik van gereedschap

Omruilservice: Ondanks het herroepingsrecht mag je dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie: 3 jaar volledige garantie

Merk: Hamstra Allure

Plissé hordeur op maat

In de zomer wil je lekker de deur naar de tuin open hebben, zodat iedereen naar binnen en buiten kan en het huis gelucht wordt. Maar wanneer je de deur open laat staan, komen er ook ongenodigde gasten in de vorm van insecten binnen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom is het slim om een plissé hordeur aan te schaffen! Zo kan je de deur naar de tuin lekker open laten staan zodat het ook binnen door kan luchten terwijl er geen vervelende insecten mee naar binnen komen.

 

Een handige schuifhor aanschaffen

Een schuifhor kan voor iedere deur geplaatst worden. Je kunt de deur lekker open laten staan en de schuifhor dicht houden waardoor er wel frisse lucht naar binnen komt, maar insecten buiten de deur blijven. Bij onze plissé rolhordeuren maken we gebruik van een handig schuifsysteem. Het gaas wordt net zoals een harmonica in elkaar gevouwen wanneer de deur geopend wordt en veert weer terug als je hem sluit. De harmonica hordeur is een van de meest gebruikte plissé rolhordeuren. Een hordeur van plissé heeft flexibel gaas en is zeer gemakkelijk te bedienen.

Ben je op zoek naar zo’n handige schuifhor van uitstekende kwaliteit? Dan ben je bij Horrentotaal aan het juiste adres. Wij maken jouw schuifhor van zeer kwalitatief hoogwaardige materialen voor zeer scherpe prijzen; een win-win situatie dus! Heb je een grote schuifpui of openslaande deuren, dan kan je zelfs kiezen voor een schuifpui hordeur of dubbele plissé hordeur. Die leveren we natuurlijk ook voor scherpe prijzen en van uitstekende kwaliteit.

 

Bestel jouw schuifhordeur online bij Horrentotaal

Wil je ook graag zo’n handige hordeur van plissé, maar heb je daar eigenlijk geen tijd voor? Of ben je op zoek naar een plissé hordeur voor schuifpui? Je hoeft gelukkig de deur niet uit om een schuifhordeur te bestellen. Om een schuifhor te bestellen, moet je eerst de maten van jouw deur opmeten. Neem deze maten op en vul deze op deze pagina, in millimeters, in. Bij al onze plissé harmonica hordeuren kan je kiezen voor diverse RAL-kleuren zoals zuiverwit (RAL 9010) en crème-wit (RAL 9001). Zijn er nog opmerkingen of zaken waar wij rekening mee moeten houden? Dan kan je dat ook invullen. Nadat je de plissé hordeur besteld heeft, gaan wij deze geheel voor je op maat maken. Binnen 6 werkdagen wordt jouw plissé hordeur bij je thuisbezorgd; de levering is gratis! Bij Horrentotaal.nl profiteer je altijd van scherpe prijzen en uitstekende kwaliteit. Bestel jouw schuifhordeur of plissé hordeur dus direct online!

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Wil je voorkomen dat insecten je huis via ramen of deuren binnenkomen? Kies dan voor een hor van Horrentotaal. Je kunt jouw deuren en ramen open laten staan en frisse lucht binnenlaten zonder dat je zorgen hoeft te maken over insecten die naar binnen vliegen. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze voorzethorren, inzethorren of raamrolhorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze dubbele plissé hordeuren en plissé hordeuren voor schuifpuien. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je hebt, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.