Dubbele Plissé Hordeur

Dubbele-plissé-hordeur
Vanaf:

452,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 373,55 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!

Vanaf:

452,00

incl. 21% BTW. Prijs per stuk 373,55 excl. BTW
 • Omruilservice inbegrepen!
 • Inclusief gratis verzending!

 • Binnen 3-6 werkdagen verzonden
 • Stapelkorting vanaf 3 producten

 • Hoge kwaliteit producten
 • Voordeligste van de Benelux!


Artikelnummer: 1004

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom
  - Foto toevoegen

Hulp nodig?
  - Gaaskleur
  - Plaatsing
  - Exacte hoogte van de dagmaat in millimeters
  - Exacte breedte van de dagmaat in milimeters
  - Bevestiging
  - Kleurkeuze plissehordeur
  - Ondergeleider
  - Maat rondom
  - Foto toevoegen

*** DE GOEDKOOPSTE  DUBBELE PLISSE HORDEUR VAN DE BENELUX ***

Een plissé hordeur is de ideale toepassing voor alle soorten deuren. Wij leveren plissé hordeuren en dubbele plissé hordeuren in meerdere RAL-kleuren zoals 9010 en 9001. De dubbele plissé hordeuren zijn eenvoudig te plaatsen door middel van de bijgeleverde schroeven of door gebruik te maken van de dubbelzijdige tape dat wij meesturen.

Wij leveren binnen 3-6 werkdagen en rekenen geen verzendkosten. Meer informatie? Kijk bij ‘Informatie’ voor ‘meet instructies’ of neem contact met ons op. Wij helpen je graag.

 

meet-Hamstra-horren

Breedte

Cassette

< 900 mm

80 mm

< 1600 mm

100 mm

> 1600 mm

140 mm

Horrentotaal verstuurt al haar producten binnen 3-6 werkdagen .

De avond voordat onze transporteur WE Service jouw zending bezorgd kan je een mail verwachten. In deze mail staat de datum en de te verwachten tijd van levering. Daarnaast vind je een link. Wanneer je op deze link klikt kan je jouw zending volgen en vragen om op de hoogte gehouden te worden via e-mail of SMS.

Je begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden word je via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht je niet thuis zijn dan vind je een kaartje in de bus waarmee je een nieuwe afspraak kunt maken.

Indien je nog vragen heeft kan je mailen naar info@horrentotaal.nl of een WhatsApp bericht sturen naar ‭+31 487 76 90 81‬.

Geschikt voor: Dubbele deuren en schuifpuien

Materiaal: Weersbestendig aluminium en gaas

Afmetingen:

 • Diepte die je nodig hebt is 40mm
 • Bovengeleider is 60mm hoog en 40mm diep
 • Ondergeleider is slechts 3 mm hoog en 35mm diep
 • Breedte van de cassette is 80mm cm bij een totale breedte van 960mm en deze is ook 35mm diep

Maximale maten:

 • 2900mm hoog
 • 4000mm breed

Kleur van het gaas: Zwart

Montage: De dubbele plissé hordeur wordt geheel op maat en kant-en-klaar geleverd. Je hoeft deze alleen nog maar te bevestigen.

Montagetijd: 10 minuten

Bevestiging: Met schroeven of montagetape

Benodigd gereedschap: Schroevendraaier. Wanneer er voor bevestiging met montagetape gekozen wordt kun je de hordeur monteren zonder het gebruik van gereedschap

Omruilservice: Ondanks het herroepingsrecht mag je dit product ruilen. Klik op de volgende link voor meer info: Omruilservice

Garantie: 3 jaar volledige garantie

Merk: Hamstra Allure

Bijzonderheden:

Bij dubbele deuren zit er vaak een verdikking op de plaats waar de deuren bij elkaar komen. Om die reden moet er meestal voor plaatsing op het kozijn gekozen worden

Dubbele plissé hordeur: de hor voor openslaande deuren

Wanneer je openslaande deuren in jouw tuin hebt, wil je die in de lente en de zomer natuurlijk ook lekker open laten staan. Maar wanneer je dat doet, heb je ook meteen last van muggen en vliegen in huis; iets wat je zeker niet wilt! Wanneer je op zoek gaat naar hordeuren, merk je dat het lastig is om de juiste maat te vinden. Dat is nu geen probleem meer, want bij Horrentotaal kun je een dubbele plissé hordeur geheel op maat laten maken voor jouw openslaande tuindeuren! Zo houdt je de woonkamer insectenvrij terwijl er wel frisse lucht binnenkomt. Heb je een enkele achterdeur, dan kies je voor een enkele plissé hordeur.

 

Een hor voor jouw openslaande deuren

Heb je dus openslaande tuindeuren en heb je daar een hordeur voor nodig, dan ben je bij Horrentotaal aan het juiste adres. Wanneer je gezegend bent met een huis met openslaande deuren naar de tuin, is het wel zo prettig als je daar optimaal gebruik van kunt maken en dat kan met een dubbele hordeur van Horrentotaal! Hoe groot het oppervlak van jouw openslaande tuindeuren ook is, wij kunnen er een hordeur voor maken. De sluiting van deze hordeur zit in het midden, waardoor je deze makkelijk open en dicht kunt schuiven. Je kunt kiezen voor dubbele plissé hordeuren in diverse kleuren zoals zuiverwit (RAL 9010) en crème-wit (RAL 9001). Uiteraard gebruiken wij alleen materialen van de allerbeste kwaliteit om jouw dubbele plissé hordeur op maat te maken.

 

Bestel jouw dubbele plissé hordeur voor openslaande tuindeuren nu online

Iedereen heeft het druk en het is logisch dat je geen zin heeft om de hele dag op pad te zijn om een hor voor jouw openslaande deuren te kopen. Daarom kun je de hor voor jouw tuindeuren gewoon online bestellen bij Horrentotaal! Hiervoor hoef je de deur niet uit, maar moet je de maten ervan wel even opmeten. Deze geef je, samen met jouw voorkeur voor de bevestiging en kleur, door en vervolgens plaats je de bestelling. Vervolgens leveren we jouw dubbele plissé hordeur, die geheel op maat gemaakt is gratis bij je af. Wanneer je het lastig vindt om de hordeur zelf in de openslaande deuren te bevestigen, kun je ook gebruikmaken van onze montage-instructies. Zo ben je helemaal klaar voor een onbezorgde en insectenvrije zomer! Bestel nieuwe dubbele plissé hordeur dus direct online.

 

Kies voor een hor van Horrentotaal

Wil je voorkomen dat insecten je huis via ramen of deuren binnenkomen? Kies dan voor een hor van Horrentotaal. Je kunt jouw deuren en ramen open laten staan en frisse lucht binnenlaten zonder dat je zorgen hoeft te maken over insecten die naar binnen vliegen. Horrentotaal heeft een oplossing voor elke deur en elk raam.

Klik hier voor onze voorzethorren, inzethorren of raamrolhorren. Ook voor deuren hebben wij een scala aan oplossingen. Klik hier voor onze plissé hordeuren en plissé hordeuren voor schuifpuien. De keuze tussen een inzethor, raamrolhor of voorzethor hangt af van verschillende factoren, zoals het type raam dat je heeft, jouw persoonlijke voorkeur en het gemak van installatie en gebruik.

Heb je vragen bij het maken van jouw keuze neem contact met ons op en wij helpen je welk type het beste past bij jouw behoeften en situatie. Een hor van Horrentotaal is een waardevolle toevoeging aan jouw huis, het houdt insecten buitenshuis, maakt ventilatie mogelijk en draagt bij aan een comfortabele en gezonde leefomgeving.