MENU
Horrentotaal

Informatie bestelproces en levering

Welkomstmail

Nadat u de bestelling heeft geplaatst ontvangt u een ‘Welkomstmail’ van ons zodat duidelijk is dat wij de bestelling in goede orde hebben ontvangen.

 

In productie/ In bestelling mail

Indien het een inzethor, voorzethor of raamrolhor betreft sturen wij vervolgens een ‘In productie’ mail wanneer de bestelling in productie wordt genomen. Heeft u een (dubbele) plissé hordeur besteld dan krijgt u een ‘In bestelling’ mail.

 

Verzonden mail

Een laatste mail ontvangt u van ons op het moment dat wij de bestelling klaar hebben staan voor verzending. In de regel wordt het pakket diezelfde dag nog opgehaald door onze transporteur.

 

Transport

Horrentotaal werkt samen met transporteur WE Service. De dag voordat we uw zending bezorgen kunt u tussen 16:00 en 18:00 een mail van onze transporteur verwachten. In deze mail staat de geplande levertijd en een link waarmee u uw zending live kunt volgen. Mocht u verhinderd zijn dan willen wij u verzoeken om zsm op deze mail te reageren zodat we niet voor niks bij u voor de deur staan en zodat we een afspraak kunnen maken op een moment dat het u beter uitkomt.

U begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden wordt u via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht u desondanks nog steeds niet thuis zijn dan vindt u een kaartje in de bus waarmee u een nieuwe afspraak kunt maken.

 

Bent u tevreden?

Mocht er iets niet goed zijn gegaan of als u ergens niet tevreden over bent dan horen wij dit graag, u kunt ons bereiken per WhatsApp (+31 (0)48 7769081) of per mail (info@horrentotaal.nl). Indien de producten omgeruild moeten worden dan kunt u het retourformulier invullen. LET OP bewaar altijd de originele verpakking aangezien u deze misschien nog nodig heeft om het product te retourneren.

 

Laat een recensie achter

Onze webwinkel is aangemeld bij Trusted Shops daarom ontvangt u enige tijd na uw bestelling een mail van Trusted Shops met de vraag een recensie te schrijven over onze webwinkel. We kunnen het erg waarderen wanneer u het aan andere klanten kenbaar maakt dat de kwaliteit van onze producten, onze service en onze levering uitstekend is.