MENU
Horrentotaal

Muggenhor

Nooit meer vervelend gezoem in je oor met een muggenhor van Horrentotaal. Een hor tegen muggen is in de zomer absoluut geen overbodige luxe. Voor topkwaliteit muggenhorren op maat ben je bij ons aan het juiste webadres. Onze vaste lage prijzen bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Ook de verzending van je nieuwe muggenhor op maat is helemaal kosteloos. Geef muggen geen kans en bestel je muggenhor vandaag nog online.

Jouw muggenhor op maat gemaakt

Is het ‘s zomers altijd een strijd tussen jou en de muggen? Muggen volgen hun scherpe neus naar binnen, en kunnen mensen al op 50 meter afstand ruiken. Ze zijn erg klein, waardoor ze zich gemakkelijk tussen zelfs de kleinste kiertjes kunnen doorwurmen. Maar met een muggenhor op maat van Horrentotaal is dat verleden tijd!

Wij maken jouw hor tegen muggen geheel op maat voor jouw ramen en deuren. Dat doen we nauwkeurig tot op de millimeter, zodat de muggenhor je deur of raam naadloos bedekt en eenvoudig te monteren is. Het fijne muggengaas over je raam of deur houdt alle ongewenste gasten buitenshuis.

Muggenhorren voor deuren & muggenhorren voor ramen

Horrentotaal levert diverse soorten horren tegen muggen. Je kunt bij ons terecht voor muggenhoren voor deuren en muggenhorren voor ramen. Deze zijn weer onder te verdelen in verschillende typen horren, zoals een:

  • Muggen rolhor
  • Muggenhor draaikiepraam
  • Muggenhor dakraam
  • Muggenhor schuifpui

Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk onze pagina’s met raamhorren en hordeuren voor meer informatie, of neem contact met ons op. App of mail ons gerust foto’s van je ramen en deuren naar info@horrentotaal.nl of +31487769081, dan denken we je graag met je mee.

Voordelige muggenhor kopen?

Met een muggenhor van Horrentotaal houd je voortaan muggen buiten de deur. Je kunt je muggenhor eenvoudig online bestellen: meten, invoeren en een klik op de knop – wij zorgen voor de rest. Je nieuwe hor met muggengaas wordt al binnen 3-5 werkdagen verstuurd. Je profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen en een gratis verzending. Ontdek hoe voordelig een muggenhor op maat kan zijn, en bestel uw muggenhor direct bij Horrentotaal!