MENU
Horrentotaal

Muggenhor

Nooit meer vervelend gezoem in uw oor met een muggenhor van Horrentotaal. Een hor tegen muggen is in de zomer absoluut geen overbodige luxe. Voor topkwaliteit muggenhorren op maat bent u bij ons aan het juiste webadres. Onze vaste lage prijzen bewijzen dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn! Ook de verzending van uw nieuwe muggenhor op maat is helemaal kosteloos. Geef muggen geen kans en bestel uw muggenhor vandaag nog online.

 

Een muggenhor op maat gemaakt

Is het ‘s zomers altijd een strijd tussen u en de muggen? Muggen volgen hun scherpe neus naar binnen en kunnen mensen al op 50 meter afstand ruiken. Ze zijn erg klein, waardoor ze zich gemakkelijk tussen zelfs de kleinste kiertjes kunnen doorwurmen. Maar met een muggenhor op maat van Horrentotaal is dat verleden tijd!

 

Wij maken uw hor tegen muggen geheel op maat voor alle ramen en deuren. Dat doen we nauwkeurig tot op de millimeter, zodat de muggenhor uw deur of raam naadloos bedekt en eenvoudig te monteren is. Het fijne muggengaas over uw raam of deur houdt alle ongewenste gasten buitenshuis.

 

Muggenhorren voor deuren & muggenhorren voor ramen

Horrentotaal levert diverse soorten horren tegen muggen. U kunt bij ons terecht voor muggenhorren voor deuren en muggenhorren voor ramen. Deze zijn weer onder te verdelen in verschillende typen horren, zoals een:

 

 

Hulp nodig bij het kiezen? Bekijk onze pagina’s met raamhorren en hordeuren voor meer informatie, of neem contact met ons op. App of mail ons gerust foto’s van uw ramen en deuren naar info@horrentotaal.nl of +31487769081, dan denken we graag met u mee.

 

Voordelige muggenhor kopen?

Met een muggenhor van Horrentotaal houdt u voortaan muggen buiten de deur. U kunt uw muggenhor eenvoudig online bestellen: meten, invoeren en een klik op de knop – wij zorgen voor de rest. Uw nieuwe hor met muggengaas wordt al binnen 3-5 werkdagen verstuurd. U profiteert bij ons altijd van de laagste prijzen en een gratis verzending. Ontdek hoe voordelig een muggenhor op maat kan zijn en bestel uw muggenhor direct bij Horrentotaal!