MENU
Horrentotaal

Levertijden

Horrentotaal werkt samen met transporteur WE Service. Mocht u verhinderd zijn dan willen wij u verzoeken een mail t sturen zodat we niet voor niks bij u voor de deur staan en zodat we een afspraak kunnen maken op een moment dat het u beter uitkomt. Horren voor ramen en deuren worden apart verzonden.

U begrijpt ongetwijfeld dat het soms uitloopt en om die reden wordt u via SMS op de hoogte gehouden wanneer de chauffeur vertraging heeft opgelopen bij eerdere leveringen. Mocht u desondanks nog steeds niet thuis zijn dan vindt u een kaartje in de bus waarmee u een nieuwe afspraak kunt maken.

95% van alle zendingen worden de eerst volgende werkdag geleverd. Door files of andere zaken waar van te voren geen rekening mee gehouden kan worden duurt de overige 5% nog een dag langer. Wij hopen op uw begrip.

Hieronder vindt u het aantal werkdagen waarbinnen de bestellingen verzonden worden. Hordeuren en raamhorren worden altijd apart verzonden.

 

Onze levertijden kunnen vanwege de Corona crisis enkele dagen oplopen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd contact zoeken via e-mail of WhatsApp.

 

Voorzethor 5 werkdagen
Plissé hordeur 5 werkdagen
Inzethor 5 werkdagen
Dubbele plissé hordeur 5 werkdagen
Raamrolhor 10 werkdagen