MENU
Horrentotaal

Over Horrentotaal

 

Onze producten

 

De beste horren op maat kunt u gemakkelijk online bestellen bij Horrentotaal.nl! Wij zijn namelijk dé webwinkel op het gebied van maatwerkoplossingen voor uw ramen en deuren.

Niets is vervelender dan een huis vol vliegen en muggen. Een goede hor voor uw raam of deur voorkomt dat er insecten naar binnen vliegen. Horrentotaal.nl maakt horren op maat voor zowel particulieren als bedrijven. Zo kunt u bij ons terecht voor enkele en dubbele Plissé deuren, inzethorren voor een naar binnendraaiend raam en rolhorren en voorzethorren voor een naar buitendraaiend raam.

Onze horren zijn de goedkoopste van Nederland! Heeft u hulp nodig voor de montage? Maak dan gebruik van onze handige meet– en montage-instructies.

Bij ons bent u verzekerd van de beste kwaliteit horren. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat u kunt ontspannen in uw woon- of slaapkamer met de ramen open, zonder dat er allerlei vervelende insecten binnenkomen. Heeft u trouwens last van hooikoorts? Ook dan hebben we de meest ideale horren voor u met speciaal pollenwerend gaas.

Wij zijn erg zeker van de kwaliteit van onze horren, daarom bieden wij u twee jaar volledige garantie op al onze producten en drie jaar volledige garantie op onze Plissé hordeuren. Als er iets niet helemaal naar wens is binnen deze twee of drie jaar, dan kunt u contact met ons opnemen en zorgen wij vervolgens voor een passende oplossing.

 

 

 

Ons bedrijf

 

Horrentotaal is onderdeel van Yorway. Samen met Kozijnentotaal produceert en levert Yorway als dé specialist van Nederland maatwerk horren, maatwerk kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien en tuin overkappingen.  

Bezoek onze webwinkels Horrentotaal.nl, Kozijnentotaal.nl en Yorway.nl en vind alles voor in- en om jouw woning.

Opgericht in 2016, gestart met de online verkoop en maatwerk productie van inzethorren, voorzethorren, raamrolhorren en plissé deuren. In 2019 verhuisd naar onze huidige locatie, Expeditieweg 18, 6657KL Boven-Leeuwen, waar we onze klanten de mogelijkheid bieden onze producten te bekijken en ervaren in onze showroom.

Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. In onze showroom kun je de producten niet alleen bekijken, maar ook aanraken en uitproberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe het product eruitziet en aanvoelt in jouw woning. Bovendien zijn veel van onze producten direct leverbaar, zodat je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop.

 

 

 

Geen tijd om langs te komen. Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij al jouw vragen of problemen. Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, vragen hebt over producten, of problemen hebt met je levering, onze klantenservice staat altijd voor je klaar. We bieden verschillende manieren om contact met ons op te nemen, zoals telefonisch, whatsapp, e-mail of via onze website.

 

Ons doel is om ervoor te zorgen dat je een geweldige ervaring hebt met ons bedrijf en onze producten. Dus als je hulp nodig hebt bij het kiezen van het juiste product, vragen hebt over je bestelling of gewoon wat extra informatie nodig hebt, neem dan contact op met ons op. We staan altijd voor je klaar en helpen je graag verder!

 

Team Horrentotaal!