MENU
Horrentotaal

Insectenhor

Met een goede hor houdt u insecten en andere kleine ongenodigde gasten buitenshuis. Zo kunt u heerlijk genieten van frisse lucht, zonder insecten! De perfecte insectenhor vindt u bij Horrentotaal, de voordeligste horrenspecialist van de Benelux.

 

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende kwaliteit in zowel onze insectenhorren als onze topservice. Voor elk raam hebben we de juiste insectenhor. Duizenden tevreden klanten gingen u al voor. Ontdek het zelf en bestel uw insecten-raamhor eenvoudig online!

 

Insectenhor op maat

Om effectief te zijn, moet een insectenhor naadloos aansluiten op alle deuren en ramen. Is dat niet het geval, dan vinden insecten in u hor altijd de kleinste kiertjes om doorheen te komen. Wij zorgen dat uw hor insecten geen kans geeft! We leveren namelijk uitsluitend insectenhorren op maat, zodat u kunt genieten van een deur- of raam-insectenhor met de beste fit.

 

De perfecte insectenhor voor uw raam en deur

Geen raam of deur is hetzelfde, maar gelukkig hebben wij voor elke opening de juiste hor tegen insecten. U vindt bij ons:

 

 

Voor een insecten-raamhor kunt u kiezen uit 3 verschillende varianten zoals een insecten-rolhor, voorzethor en inzethor. Onze insecten-hordeuren zijn verkrijgbaar in enkele en dubbele plisséhordeuren.

 

Welke type hor u ook kiest, al onze deur- of raam-insectenhorren zijn eenvoudig te bedienen én eenvoudig te monteren. Met onze handige video’s en handleidingen hangt alles in een mum van tijd op z’n plek!

 

Insectenhor kopen? Eenvoudig online bij Horrentotaal

Houd insecten buiten met een insectenhor voor ramen en insectenhor voor deuren van Horrentotaal! Al onze insectenhorren worden helemaal gratis bezorgd en supersnel geleverd. We verzenden uw insectenhor op maat al binnen 3-5 werkdagen! Ervaar het gemak en bestel een hor voor insecten direct online!