MENU
Horrentotaal

Retouren

Horrentotaal doet zijn uiterste best om alle producten naar behoren af te leveren. Soms gaat het echter toch fout. Of je nou zelf verkeerd heeft gemeten of dat wij een fout hebben gemaakt, in beide gevallen willen we u vragen om onderstaand formulier in te vullen. Op deze manier kunnen we uw retour z.s.m. verwerken.

De hor past niet! Niets is zo vervelend bij een op maat gemaakt product als blijkt dat het niet past. Wanneer dit onze fout is sturen wij uiteraard kosteloos een nieuwe hor. Heb je zelf een (meet)fout gemaakt waardoor de horren niet passen dan biedt Horrentotaal eenmalig gratis omruilen aan. Gratis omruilen is eenmalig mogelijk tot 30 dagen na levering bij alle producten in ons assortiment, met uitzondering van de volgende maatwerk producten:

  • Inzethorren en voorzethorren met niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd);
  • Hordeuren met een breedte vanaf 1600mm, hoogte vanaf 2600mm, hordeuren met grijs gaas en hordeuren met niet-standaardkleuren (kleuren met een langere levertijd).

Wilt u gebruik maken van onze gratis omruilservice, vul ons retourformulier in. Nadat wij het retourformulier ontvangen hebben kunt u binnen 48 uur een telefoontje of email van ons verwachten. LET OP: wij nemen alleen retouren aan indien de horren in de originele verpakking teruggestuurd worden.