Hoe werkt een plissé hor?

Een hor kan uw woning beschermen tegen veel verschillende soorten insecten. Het kan u zelfs beschermen tegen pollen, wat erg prettig is als u bijvoorbeeld last heeft van hooikoorts. Maar, een hor moet u niet in de weg gaan zitten. Als u ramen heeft in afwijkende maten, kan het lastig zijn om de juiste hor te kiezen. Ook als u weinig ruimte in uw woning heeft, kan het lastig worden. Toch kunt u uw woning en uzelf blijven beschermen tegen vervelende beestjes. U kunt namelijk kiezen voor een plissé hor!

Wat is een plissé hor?

Een plissé hor heeft natuurlijk voor een groot deel dezelfde eigenschappen als een gewone hor. Plissé is echter het Franse woord voor “geplooid”, wat meteen al het verschil met een normale hor verklaart. Een plissé hor of hordeur kunt u namelijk opvouwen. Heeft u bijvoorbeeld een schuifraam of een deuropening met weinig plaats voor een hor? Dan is een plissé hor een uitkomst. Deze wordt namelijk niet opgerold, maar opgevouwen, wat heel wat ruimte bespaart. Het is dus een ideale oplossing als een normale hor niet mogelijk is. Zo kunt u toch de woning blijven luchten zonder dat u last heeft van insecten die uw huis binnenkomen!

De voordelen van een plissé hordeur

Een plissé hordeur of raamhor heeft diverse voordelen. Zo wordt deze ingeschoven en is het systeem vrijwel onzichtbaar en netjes weggewerkt. Wilt u de hor in de winter verwijderen (wat overigens niet noodzakelijk is), dan is dat ook zo gepiept. Of u nu naar binnen draaiende ramen hebt of ramen die naar buiten draaien, het gaas belemmert u daarin niet. Het gaas van een plissé hordeur is ook makkelijk schoon te maken, net als andere horren. Een ander voordeel van de plissé hor, is de lange levensduur. De hor wordt niet opgerold maar opgevouwen door het systeem, waardoor het gaas een stuk minder belast wordt en dus langer meegaat dan normale horren. En dat is wel zo fijn!

Hoe bevestigt u een plissé hordeur?

Voordat u een plissé hordeur aanschaft, is het natuurlijk belangrijk om te weten hoe groot deze moet zijn. Dit moet op de juiste manier opgemeten worden, zodat u de juiste maat bestelt. Op onze website vindt u een uitleg over het opnemen van uw hormaat. Als u dit heeft gedaan, de bestelling geplaatst hebt en de hor binnen hebt, is het tijd om deze te gaan bevestigen. Maar hoe bevestigt u een plissé hordeur? Dit wijst zich in principe vanzelf en u krijgt altijd een uitleg meegezonden. Iedereen kan een hor bevestigen; dit is helemaal niet moeilijk!

Wat kost een plissé hordeur?

De kosten van een plissé hordeur verschillen natuurlijk per maat. Het ligt volledig aan de grootte van uw deur, wat de kosten uiteindelijk zullen worden. Bij Horrentotaal.nl bent u er in ieder geval van verzekerd dat u altijd de laagste prijs betaalt. Zo kunt u goedkoop uw huis beschermen tegen insecten! Bekijk de mogelijkheden en bestel direct uw plissé hordeur online. Wij zorgen dan voor een snelle en veilige verzending.